Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Monday, 28 March 2011

jenis perempuan apakah ini ?

HAHA , aku sudah jadi jahad memang sume apa yang aku pegang mesti akan aku godeh godeh ! Ari uwh aku TERBACA massage kaw dengan tuttt ! Tapi aku ta kenal pun sape kan kan budak laki uwh . Sorie beb aku  TERAMBIL gamba massage kaw yang ta senonoh uwh ! Sory gambar ta berape jelas n ap yg di type adlalah ' Ouh . Stim eh . Jauh lh abg . Um teringat mase at toilet umah owg abg ' . Tu yang dyer tulis , HAHA XD  , bedekah seyh :) Sumpah doe aku ckap aku geli dengan apa yang kaw massage . Aku ingat kan kaw da berubah , tapi still ta kan . Aku ta SENGAJA lha , maaf lha ya aku ambil gamba message kaw tanpa pengetahuan kaw ! HAHA . . . .


Tuesday, 15 March 2011

Bila lha kan aku boleh dapat binatang ni !

Perghh ! Pagi tadi aku leh mimpi yang my father beli kan camera NIKON D3000 . Siudd jea kan , ingat kan kenytaan lha dpat camera uwh ! Bangun jea pagi mak aku kejut , rupe nye just mimpi jea . Aku baru jea na dpat rase pegang camera uwh ! Bler lha kan aku leh dpat , na mnta parents msti lha ta dpat siud ! Dorang ckp klaw na camea uwh kene dpat kan result yang baik SPM naty . perghh , msti lame gila kan kan :( So skrang ni just ngok jea kawn yang ad camera uwh . HAHA , 


Sunday, 13 March 2011

Motivasi bersama fasilatator UPSI

Arghh , mlas sungguh aku na pegi motivasi ni tahu ! Da wajib kan , terpakse lha pegi . Aku ngat kan ta best lha kan , tapi sebalik nye . Best gila lha besama abang dan kakak UPSI . Abang fasi sume nye hnsem uwh , tegugat beb IMAN aku ! HAHA . Aktiviti yang dorang buad sume nye best . Tapi time na mandi punye hal , perghh , time uwh juga lha ta ad air kan kan . Ad pun ckit jea , mane lha puas kan aku na mandi . Time tido pulak aku dapt tido satu jam jea , na tido tapi leh muntah muntah kan . Ta penah aku muntah kalw ad motivasi . Ishh , thanxx kepada abang dan kakak fasi yang sudi datang ke SMK Dato Onn .