Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Sunday, 27 February 2011

muke2 bakal pelajar cemerlang SPM 2011


Nie lha antara sebahagian murid yang akan menduduki peperiksaan SPM 2011 pada tahun ni . Penting uwh SPM bagi ktorang sebab ada sijil SPM , mane2 boleh pergi kud .  Amacam ? Ada muke2 bakal pelajar cemerlang ta ktorng ? HAHA , mybe lha kud , doa doa kan lha ktorang k dpat buad yang terbaek untok SPM naty . Aku na gak buad parents n adik adik aku bangge dengan kejayaan aku . Orang laen boleh dpat straight A , ta kan aku ta boleh dpat kan ? Mybe kne banyak usaha dan solat sunat lha kud kan kan . Kadang kadang jeles gak dekad orang laen yang leh dpat keputusan cemerlang . Tu sume maybe tepulang dekad masing masing kan :D Wish me luck k for examination SPM k :) 


Friday, 25 February 2011

Kerenah tentang aku kud :D

Assalamualaikum dan selamat sejahtera . Aku na story ckit jea pasal aku , mlas na cerita banyak banyak . Name aku Nur Adibah Binti Abd Razak . Number IC aq 941220-01-**** dan korang mesti da tahu birthday aku bler kan kan . Sebelum stay dekad Batu Pahat , aq tinggal dekad Skudai JB . Sebenanya aku ta suke pindah Batu Pahat sebab dekad sini ta best pun , ta ad papew . So , aku tepakse lha ikut pindah sebap my dad dpat pindah kerja dekad cini . Time 1st masuk sekolah dekad cini , punye segan lha siudd aku kan . Na tahu knp ? HAHA , dulu time sekolah dekad JB aku ta penah pakai tudung taw , dengan selambe aq masok skola ari petame pindah sekolah dekad sini dengan ta pakai tudung , dorang tengok aku pelik jea . HAHA , time uwh hanye Allah jea tahu betape malu nye aku time uwh ! HAHA :D Aku pun buad ta tahu jea , pas uwh aku kene kacaw dengan budak laki , aku tahu lha aku baru masok tp dorang boleh kacaw aq sampai ' NANGES ' gembeng nye lha kan aku time uwh ? HAHA , tapi da lame2 kelamaan , aku da okeyh da pun dan dpat biase kan diri . Aku ta kesah korang na ketawa kan aku ke apa , itu pengalman yang ta akan dapat ku lupe kan :D . 



Wednesday, 23 February 2011

ILYSM my classmate ,



Heyhey macek dan pacek sekalian , HAHA . Macek dan pacek ada nampak kan gmba dekad atas uwh ? Aku na story ckit lha k , gmba dekad atas ni gmba class aku time form 4mutiara (2010) . Amacam , cantek n kacak kan budak classmate aku kan kan , HAHA (perasan plak aku ni kan kan) Heee :D . Cube macek dan pacek carik aku dekad dlam gmba uwh , msti ta dapt carik kan kan . Budak lelaki class aku ni sume nye blur blur belake , dorang ni suke buad hal masing2 jea dlam class . Jap2 , ada nmpak kan budak laki badan gemok gemok uwh yang senyum nmpak gigi uwh ? Dyer uwh name nye Al-Ghazali Azim . Klaw dekad class , dyer klaw ta kacaw orang n loye burok dengan ckgu memang ta sah . Ade jea bende yang na di ckapnye . Okeyh , stop story pasal si Ghazali uwh k . Kali ni g pulak tengok budak laki yang kecik molek yang sebelah teacher form aku uwh . Ade nampak ? HAHA , hensem n smart ta dyer ? bg aku dyer hnsem , bersih tapi dyer kurang tinggi lha , HAHA . Dyer monitor class aku time form4 and form5 . Eh2 , sampai telupe plak kan na bagi tahu name dyer nie , maklum lha kan tengah khusyuk story lha kate kan . Name dyer Muhd Fizri Hani . Kali ni ctew pacal dua orang budak perempuan class aku yang di lantik menjadi pengawas . Aku pun ta tahu lha kenapa dorang ni boleh jadi pengawas . Diriku menjadi BLUR seketika , HAHA ! Aku na ckap dorang nie tegas , ta langsung kud . Dorang ni blur ad lha , ta ad ciri2 seorang pengawas pun . Ha ! ada story agi best ! HAHA , ada nmpak budak perempuan yang lipat tudung depan sekali uwh ? HAHA , nama gelaran dyer ' AWEK CUN ' . Amacam , cun ta ? HUHU , dyer ni agi lha , ikud jewq apa yang aku suroh buad , HAHA , kurang pandai kan dyer ? HUHU , jahat nye lha kan aku mengata korang . SORY TAW BEB , Ni just na hiburkan hati aku n ntok pembace blog aku jea , Sumpah doe aku da ta tahu na tulis ap agi . Rasenye ckup kud karangan yang aku buad ni kan kan :D Tapi apa apa pun , korang memang happening walaupun mulot korang uwh klaw becakap mcam mulot itik , HAHA . ILYSM korang! Bye macek dan pacek k <3