Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Tuesday, 28 February 2012

GELAGAT KAMI DI GIATMARA ♥ ♥

Dimulakan dengan memberi salam . Assalamualaikum dan selamat sejahtera . Hello guys , dah lama agak nya aku tak update blog aku yang berwarna PINK ni kenn , hehehe . Kayy , aku dah nak mula cerita ni . Hayati baik baik yee :D . Aku baru jee lepas SPM ( 2011 ) tahun lepas . So , lepas SPM aku memang nak kerja tapi parents tak bagi kerja . Parents suruh aku masuk GIATMARA BATU PAHAT amek course Teknologi Sistem Komputer ( TSK ) selama 6 bulan . Hmmm , aku ikud lha kemahuan dorang . Lagi pungg masuk sana dapat elaun bhaii , tapi tak banyak lha cuma RM200 jee setiap bulan , so kalau dah 6 bulan dahh RM1200 . Mula mula agak membosankan aku pegi giat , tapy best jugak sebab dapat jumpa ramai kawan yang boleh ngumpat sama sama , HAHA . Bawah ni lha gambar perangai aku dan kawan kawan yang happening