Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Tuesday, 17 May 2011

yeah ! I like Hazama AF 9 ,

Yeah ! Da mula na menggila , HAHA . Gila suka aku bila dapat tahu Hazama masuk AF9 . Memang KAW TIM lha ! HAHA . Bia lha dorang na jeles kea kan . Aku peduli apa kalau orang cakap Hazama ni pernah buad konsert ke apa , jeles ta memasal da kenapa dyer masuk AF9 ? HAHA . I like you lha ! Da lha hensem , suare best , muka dyer macam budak kecik , chumil gila . HAHA , sentiasa sokong lha , tapi aku ta penah pun undi , aku janji akan undi time dyer dapat masuk final nanti lha , HAHA . Aku geram sangat sangat Hazama ta dapat IMMUNITI , buleh pulak si Fina yang dapat ! Ta adil kud bagi aku sebab dyer dapat . Tapi apa apa pun sentiase support Hazama n mesti dapat masuk final punye ! KAW TIM ! HAZAMA <3
  


                                                                        






                         


    

Monday, 2 May 2011

netball team SMK Dato Onn

Assalamualaikum , da lame lha kud aku ta update blog ni sebab aku ta tahu na tulis ap . Ha ! Aku na citew pasal netball , lawan dekad sekula Cina tapi aku ta tahu sekula nye ape name . Na tahu MENANG or KALAH ? Mesti lha menang doe ! Tapi MENANGgung kekalahan lha , HAHA . Menang just 1 game jea , tu pun lawan sekula SMK Senggarang . Kalah dengan sekula SMK Tun Aminah , SMK Tun Ismail n SMK Dato' Seth ! HAHA , kalah dengan hati terbuke , HAHA :D