Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Tuesday, 28 February 2012

GELAGAT KAMI DI GIATMARA ♥ ♥

Dimulakan dengan memberi salam . Assalamualaikum dan selamat sejahtera . Hello guys , dah lama agak nya aku tak update blog aku yang berwarna PINK ni kenn , hehehe . Kayy , aku dah nak mula cerita ni . Hayati baik baik yee :D . Aku baru jee lepas SPM ( 2011 ) tahun lepas . So , lepas SPM aku memang nak kerja tapi parents tak bagi kerja . Parents suruh aku masuk GIATMARA BATU PAHAT amek course Teknologi Sistem Komputer ( TSK ) selama 6 bulan . Hmmm , aku ikud lha kemahuan dorang . Lagi pungg masuk sana dapat elaun bhaii , tapi tak banyak lha cuma RM200 jee setiap bulan , so kalau dah 6 bulan dahh RM1200 . Mula mula agak membosankan aku pegi giat , tapy best jugak sebab dapat jumpa ramai kawan yang boleh ngumpat sama sama , HAHA . Bawah ni lha gambar perangai aku dan kawan kawan yang happening    













                                     











Saturday, 9 July 2011

Baleng buku aku ?

Heyhey , da lame lha kan aku ta edit blog aku yang ta seberapa cantek ni . Okeh , aku na mula citer sekarang ni . Na tahu pasal apa ? Cube lha teka , Heee XD . Ni citer pasal cikgu BM aku n dyer lha jugak teacher form aku .  Dyer mengamuk dengan aku sebab aku ta hantar buku komsas dyer n ta siap latehan yang dyer bagi! Grrr ~ Masuk masuk kelas je na ngamuk . Time jea dyer panggil name aku uwh , perghhh ! Bedegup siak jantung aku . Dyer da mula membebel dekad aku n sampai buku tulis aku dyer baleng nye ! Naseb baek lha seyh ta koyak , mahal uwh mak aku beli ! HAHA XD . Dyer cakap aku ni kuad becakap dekad kelas , gila bengang seyh muke aku kena marah dengan dyer ! 1st kena marah dengan cikgu n kena baleng buku ! Amacam ? Gila kentang kan aku punye perangai tahun ni , lagi lagi tahun ni aku na SPM . Okeh , aku ta na ulang apa yang aku da buad n jadikan iktibar dekad diri aku sendiri . Cikgu , saya mintak maaf tau , ta ad niat na buad cikgu saked hati dekad saya , I'm sorry :( 

Tuesday, 17 May 2011

yeah ! I like Hazama AF 9 ,

Yeah ! Da mula na menggila , HAHA . Gila suka aku bila dapat tahu Hazama masuk AF9 . Memang KAW TIM lha ! HAHA . Bia lha dorang na jeles kea kan . Aku peduli apa kalau orang cakap Hazama ni pernah buad konsert ke apa , jeles ta memasal da kenapa dyer masuk AF9 ? HAHA . I like you lha ! Da lha hensem , suare best , muka dyer macam budak kecik , chumil gila . HAHA , sentiasa sokong lha , tapi aku ta penah pun undi , aku janji akan undi time dyer dapat masuk final nanti lha , HAHA . Aku geram sangat sangat Hazama ta dapat IMMUNITI , buleh pulak si Fina yang dapat ! Ta adil kud bagi aku sebab dyer dapat . Tapi apa apa pun sentiase support Hazama n mesti dapat masuk final punye ! KAW TIM ! HAZAMA <3
  


                                                                        






                         


    

Monday, 2 May 2011

netball team SMK Dato Onn

Assalamualaikum , da lame lha kud aku ta update blog ni sebab aku ta tahu na tulis ap . Ha ! Aku na citew pasal netball , lawan dekad sekula Cina tapi aku ta tahu sekula nye ape name . Na tahu MENANG or KALAH ? Mesti lha menang doe ! Tapi MENANGgung kekalahan lha , HAHA . Menang just 1 game jea , tu pun lawan sekula SMK Senggarang . Kalah dengan sekula SMK Tun Aminah , SMK Tun Ismail n SMK Dato' Seth ! HAHA , kalah dengan hati terbuke , HAHA :D





Monday, 28 March 2011

jenis perempuan apakah ini ?

HAHA , aku sudah jadi jahad memang sume apa yang aku pegang mesti akan aku godeh godeh ! Ari uwh aku TERBACA massage kaw dengan tuttt ! Tapi aku ta kenal pun sape kan kan budak laki uwh . Sorie beb aku  TERAMBIL gamba massage kaw yang ta senonoh uwh ! Sory gambar ta berape jelas n ap yg di type adlalah ' Ouh . Stim eh . Jauh lh abg . Um teringat mase at toilet umah owg abg ' . Tu yang dyer tulis , HAHA XD  , bedekah seyh :) Sumpah doe aku ckap aku geli dengan apa yang kaw massage . Aku ingat kan kaw da berubah , tapi still ta kan . Aku ta SENGAJA lha , maaf lha ya aku ambil gamba message kaw tanpa pengetahuan kaw ! HAHA . . . .


Tuesday, 15 March 2011

Bila lha kan aku boleh dapat binatang ni !

Perghh ! Pagi tadi aku leh mimpi yang my father beli kan camera NIKON D3000 . Siudd jea kan , ingat kan kenytaan lha dpat camera uwh ! Bangun jea pagi mak aku kejut , rupe nye just mimpi jea . Aku baru jea na dpat rase pegang camera uwh ! Bler lha kan aku leh dpat , na mnta parents msti lha ta dpat siud ! Dorang ckp klaw na camea uwh kene dpat kan result yang baik SPM naty . perghh , msti lame gila kan kan :( So skrang ni just ngok jea kawn yang ad camera uwh . HAHA , 


Sunday, 13 March 2011

Motivasi bersama fasilatator UPSI

Arghh , mlas sungguh aku na pegi motivasi ni tahu ! Da wajib kan , terpakse lha pegi . Aku ngat kan ta best lha kan , tapi sebalik nye . Best gila lha besama abang dan kakak UPSI . Abang fasi sume nye hnsem uwh , tegugat beb IMAN aku ! HAHA . Aktiviti yang dorang buad sume nye best . Tapi time na mandi punye hal , perghh , time uwh juga lha ta ad air kan kan . Ad pun ckit jea , mane lha puas kan aku na mandi . Time tido pulak aku dapt tido satu jam jea , na tido tapi leh muntah muntah kan . Ta penah aku muntah kalw ad motivasi . Ishh , thanxx kepada abang dan kakak fasi yang sudi datang ke SMK Dato Onn .