Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Saturday, 9 July 2011

Baleng buku aku ?

Heyhey , da lame lha kan aku ta edit blog aku yang ta seberapa cantek ni . Okeh , aku na mula citer sekarang ni . Na tahu pasal apa ? Cube lha teka , Heee XD . Ni citer pasal cikgu BM aku n dyer lha jugak teacher form aku .  Dyer mengamuk dengan aku sebab aku ta hantar buku komsas dyer n ta siap latehan yang dyer bagi! Grrr ~ Masuk masuk kelas je na ngamuk . Time jea dyer panggil name aku uwh , perghhh ! Bedegup siak jantung aku . Dyer da mula membebel dekad aku n sampai buku tulis aku dyer baleng nye ! Naseb baek lha seyh ta koyak , mahal uwh mak aku beli ! HAHA XD . Dyer cakap aku ni kuad becakap dekad kelas , gila bengang seyh muke aku kena marah dengan dyer ! 1st kena marah dengan cikgu n kena baleng buku ! Amacam ? Gila kentang kan aku punye perangai tahun ni , lagi lagi tahun ni aku na SPM . Okeh , aku ta na ulang apa yang aku da buad n jadikan iktibar dekad diri aku sendiri . Cikgu , saya mintak maaf tau , ta ad niat na buad cikgu saked hati dekad saya , I'm sorry :( 

2 comments:

  1. good...jgn kena baleng buku lagi..hehe ! nice blog..

    ReplyDelete
  2. eh ? huh , okeh , ni kenangan time last sekola kud taun ni :) thanks .

    ReplyDelete