Assalamualaikum XD , Heee . Da tenguk kan ? So jangan lupa follow okeh :))

Wednesday, 23 February 2011

ILYSM my classmate ,



Heyhey macek dan pacek sekalian , HAHA . Macek dan pacek ada nampak kan gmba dekad atas uwh ? Aku na story ckit lha k , gmba dekad atas ni gmba class aku time form 4mutiara (2010) . Amacam , cantek n kacak kan budak classmate aku kan kan , HAHA (perasan plak aku ni kan kan) Heee :D . Cube macek dan pacek carik aku dekad dlam gmba uwh , msti ta dapt carik kan kan . Budak lelaki class aku ni sume nye blur blur belake , dorang ni suke buad hal masing2 jea dlam class . Jap2 , ada nmpak kan budak laki badan gemok gemok uwh yang senyum nmpak gigi uwh ? Dyer uwh name nye Al-Ghazali Azim . Klaw dekad class , dyer klaw ta kacaw orang n loye burok dengan ckgu memang ta sah . Ade jea bende yang na di ckapnye . Okeyh , stop story pasal si Ghazali uwh k . Kali ni g pulak tengok budak laki yang kecik molek yang sebelah teacher form aku uwh . Ade nampak ? HAHA , hensem n smart ta dyer ? bg aku dyer hnsem , bersih tapi dyer kurang tinggi lha , HAHA . Dyer monitor class aku time form4 and form5 . Eh2 , sampai telupe plak kan na bagi tahu name dyer nie , maklum lha kan tengah khusyuk story lha kate kan . Name dyer Muhd Fizri Hani . Kali ni ctew pacal dua orang budak perempuan class aku yang di lantik menjadi pengawas . Aku pun ta tahu lha kenapa dorang ni boleh jadi pengawas . Diriku menjadi BLUR seketika , HAHA ! Aku na ckap dorang nie tegas , ta langsung kud . Dorang ni blur ad lha , ta ad ciri2 seorang pengawas pun . Ha ! ada story agi best ! HAHA , ada nmpak budak perempuan yang lipat tudung depan sekali uwh ? HAHA , nama gelaran dyer ' AWEK CUN ' . Amacam , cun ta ? HUHU , dyer ni agi lha , ikud jewq apa yang aku suroh buad , HAHA , kurang pandai kan dyer ? HUHU , jahat nye lha kan aku mengata korang . SORY TAW BEB , Ni just na hiburkan hati aku n ntok pembace blog aku jea , Sumpah doe aku da ta tahu na tulis ap agi . Rasenye ckup kud karangan yang aku buad ni kan kan :D Tapi apa apa pun , korang memang happening walaupun mulot korang uwh klaw becakap mcam mulot itik , HAHA . ILYSM korang! Bye macek dan pacek k <3 



No comments:

Post a Comment